Canaves Oia Resort
BOOK ONLINE - BEST RATE GUARANTEE

GDPR

Privacy Notice regarding the Processing of Your Personal Data via Closed-Circuit Television (CCTV)

We invite you to carefully read this information notice, which has been drafted in compliance with the provisions of the General Data Protection Regulation No. 2016/679/EU, to adequately inform you regarding the processing of your personal data via closed-circuit television.

  1. General Information and Data Controller

The company “CANAVES OIA SA”, headquartered in Oia, Santorini, with VAT number 998665147, represented by Mr. Ioannis Chaidemenos, is the data controller responsible for the collection, storage, and overall processing of personal data of individuals through closed-circuit television. Hereinafter referred to as the “Company.”

  1. What Personal Data We Collect and How

We collect and process your personal image data.

  1. Purposes of Processing

The operation of the closed-circuit television aims to ensure the protection of goods and individuals within our company premises. Consequently, the legal basis for this processing is the legitimate interest of the Company in monitoring the area to ensure the protection of goods and individuals. When we receive relevant court orders or requests from public authorities, we process your personal data to comply with these requests. In this case, the legal basis for processing your personal data is compliance with our legal obligations.

  1. Exercise of Rights

You may exercise all rights of data subjects provided for in the General Data Protection Regulation (GDPR) (right of access / rectification / erasure / restriction of processing, etc.). Please note that requests that do not meet the requirements set by applicable law may require their re-submission or may be rejected. Requests regarding the exercise of the aforementioned rights of users can be sent to the Data Protection Officer of our Company at the email address dpo@canaves.com.

Users may also submit complaints to the Hellenic Data Protection Authority regarding the exercise of their rights (www.dpa.gr). According to the Authority’s website, complainants must first submit their complaint to the data controller or the data protection officer.

  1. Retention of Personal Data

The data collected via closed-circuit television are retained for 15 days.

  1. Sharing of Personal Data

Your personal data are processed within the company by those employees who absolutely need access to them. We may need to share your personal data with third parties to assist us in operating/maintaining the closed-circuit system. These third parties include:

  • Collaborating companies for the purpose of operating/technical support of the closed-circuit system.

In any case, we require collaborating companies to take appropriate measures to protect the confidentiality and security of personal data.

Additionally, we may need to provide image data to law enforcement agencies or administrative authorities (e.g., police/judicial authorities) to comply with a legal obligation or court order.

  1. Data Security

The Company assures individuals whose data are processed (customers/employees/visitors) through the closed-circuit system that it takes all appropriate technical and organizational measures to ensure the security of their personal data, to safeguard the confidentiality of their processing, and to protect them from accidental or unlawful destruction, loss, alteration, unauthorized dissemination or access, and any other form of unlawful processing.

Ενημέρωση ως προς την Επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων μέσω Κλειστού Κυκλώματος (CCTV)

Σας προσκαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά το παρόν κείμενο ενημέρωσης, το οποίο έχει  συνταχθεί κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων με αριθμ.  2016/679/ΕΕ, προκειμένου να ενημερωθείτε επαρκώς αναφορικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω κλειστού κυκλώματος.

  1. Γενικές πληροφορίες και υπεύθυνος επεξεργασίας

Η εταιρεία «ΚΑΝΑΒΕΣ ΟΙΑ ΑΞΤΝΕ», που εδρεύει στην Οία ,Σαντορίνης, με ΑΦΜ …998665147….., όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον κο Ιωαννη Χαιδεμενο, είναι υπεύθυνος επεξεργασίας για τη συλλογή, αποθήκευση και εν γένει επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των υποκειμένων μέσω κλειστού κυκλώματος. Η ως άνω εταιρεία στο εξής θα καλείται η «Εταιρεία».

  1. Ποια προσωπικά δεδομένα σας συλλέγουμε και πώς;

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα εικόνας.

  1. Σκοποί επεξεργασίας

Η  λειτουργία του κλειστού κυκλώματος έχει ως σκοπό τη διασφάλιση της προστασίας αγαθών και προσώπων στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας.  Κατά συνέπεια, νομική βάση για την επεξεργασία αυτή είναι το έννομο συμφέρον της Εταιρείας  να επιτηρεί το χώρο για να διασφαλίσει την προστασία αγαθών και προσώπων. Όταν δεχόμαστε σχετικά εντάλματα δικαστηρίων ή δημοσίων αρχών, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα προκειμένου να ανταποκριθούμε στα αιτήματα αυτά. Στην περίπτωση αυτή, νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί η συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις.

  1. Άσκηση δικαιωμάτων

Μπορείτε να ασκήσετε όλα τα προβλεπόμενα στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων δικαιώματα των υποκειμένων (δικαίωμα πρόσβασης / διόρθωσης / διαγραφής / περιορισμού της επεξεργασίας κλπ). Έχετε υπόψη ότι για τα αιτήματα που δεν πληρούν τις απαιτήσεις που ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία ενδέχεται να ζητηθεί η εκ νέου σύνταξή τους ή να απορριφθούν. Τα σχετικά με την ενάσκηση των ως άνω δικαιωμάτων αιτήματα των χρηστών μπορούν να αποστέλλονται στον  Yπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων της Εταιρείας μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@canaves.com.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να υποβάλουν παράπονα στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σχετικά με την άσκηση των δικαιωμάτων τους (www.dpa.gr). Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Αρχής, οι καταγγέλλοντες πρέπει να υποβάλουν προηγουμένως το παράπονό τους στον υπεύθυνο επεξεργασία ή στον υπεύθυνο προστασίας.

  1. Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Τα δεδομένα που συλλέγονται μέσω κλειστού κυκλώματος διατηρούνται για 15 ημέρες.

  1. Πώς και με ποιους μοιραζόμαστε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας (αποδέκτες προσωπικών δεδομένων)

Τα προσωπικά σας δεδομένα τα επεξεργάζονται μέσα στην εταιρεία εκείνοι οι εργαζόμενοι που είναι απολύτως απαραίτητο να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Ενδέχεται να χρειαστεί να μοιραστούμε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σας με τρίτους για να μας βοηθήσουν να λειτουργήσουμε/συντηρήσουμε το κλειστό κύκλωμα. Οι εν λόγω τρίτοι είναι:

–         Συνεργαζόμενες εταιρείες για το σκοπό λειτουργίας/τεχνικής υποστήριξης του κλειστού κυκλώματος.

Σε κάθε περίπτωση απαιτούμε από τις συνεργαζόμενες εταιρείες να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα για την προστασία της εμπιστευτικότητας και της ασφάλειας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ενδέχεται, επίσης, να χρειαστεί να παράσχουμε δεδομένα εικόνας σε φορείς επιβολής του νόμου ή διοικητικές αρχές (π.χ. αστυνομικές/δικαστικές αρχές), προκειμένου να συμμορφωθούμε με νομική υποχρέωση ή δικαστική εντολή.

  1. Ασφάλεια δεδομένων

Η Εταιρεία διαβεβαιώνει τα υποκείμενα των οποίων τα δεδομένα υφίστανται επεξεργασία (πελάτες/εργαζόμενους/επισκέπτες) μέσω του κλειστού κυκλώματος ότι λαμβάνει όλα τα κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων τους, για τη διασφάλιση του απορρήτου της επεξεργασίας τους και της προστασίας τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή/απώλεια/αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλης μορφής αθέμιτη επεξεργασία.